Opetus

Tarjoamme kantritanssin opetusta Paimelan koululla, Hollolassa. Tanssilajeina ovat mm. rivitanssit, funkytanssit ja West Coast Swing -paritanssit. Lisäksi tarjoamme tanssitekniikkaopetuksia, esiintymisryhmätreenejä, kisatanssien treenausta, yksäreitä eli yksityistunteja tanssien opetuksiin, tanssitekniikoiden opetteluun tai tanssikoreografeihin.

Tervetuloa mukaan!

>> Ohjelmistossa tanssittavat tanssit
>> Lisätietoa CHT:n tarjoamista tanssitunneista
>> Yksityistunnit

 

Opettajat

Anja Tonteri

Seuramme sielu ja henki on tämä sydämensä country-musiikille ja rivitanssille menettänyt energiapakkaus. Anja vetää jatkotunteja yhdessä Katrin kanssa sekä perustason tunteja.

 

 

Katri Hietanen

Ikänsä tanssinut ja rivitanssia yli 12 vuotta harrastanut. Iloinen ja pirteä Katri ohjaa seurassamme Anjan kanssa jatkoryhmää. Katri nauttii rivitanssien ohjaamisesta sekä on monipuolisesti tanssimaailmassa mukana kilpaillen ja esiintyen. Aina valmis uusiin haasteisiin!

 

ilonaIlona Kuusisto

Seuramme nuorimmaisia eli 7-12 -vuotiaita tanssijanalkuja ohjaa tänä vuona pirteä ilopilleri Ilona. Ilona on nuoresta iästä huolimatta ehtinyt tanssia jo pitkään sekä hakenut kokemusta kilpalavoilta ulkomaita myöten.

 

Pauliina Tonteri

Tämä tekniikkataituri on oman pitkän ja menestyksekkään kisauransa ohessa aloittanut tanssinohjaamisen. Pauliina vetää tunteja tytöille sekä tanssitekniikkaa ja west coast swing-paritanssia. Lisäksi Pauliina ohjaa seuramme aloittelevia kisaajia yksilötunneilla.

 

Susanna Tonteri

Maailman huipulla tanssiva tähti ehtii omien harjoitustensa lisäksi ohjata seuramme tyttöjä. Lisäksi Susanna ohjaa tanssitekniikkaa ja west coast swing-paritanssia. Lisäksi Susanna on jakanut osaamistaan yksityistunneilla muille seuramme kisaajille.


Saku Tonteri

Saku on nuoresta iästään huolimatta ohjannut tanssia jo useamman vuoden. Tämä luontainen esiintyjä ohjaa seurassamme funky-tanssia sekä seuramme pojille että aikuisille. Lisäksi Saku ohjaa siskojensa kanssa west coast swing-paritanssia. Saku valittiin vuonna 2012 Päijät-Hämeen Nuoreksi lupaukseksi Kultaiset Askeleet tanssigaalassa. Saku opiskelee tällä hetkellä AMK-tanssinopettajaksi.

 

Lisäksi tunneillamme vierailee opettajia niin kotimaasta kuin ulkomailtakin!