Esittely

Country Heels & Toes ry, CHT, on vuonna 2005 perustettu Hollolan Paimelassa toimiva energinen rivitanssiyhdistys. Tanssimme

riveissä ilman pareja. Rivitanssin ideana on, että tiettyyn musiikkiin tehdään koreografia mikä toistuu koko kappaleen ajan. Vaikeustasoja on monia, on lyhyitä helppoja askelsarjoja ja pitkiä moniosaisia vaativia sarjoja.

CHT on aktiivinen yhdistys

Lajimme on todella monipuolinen sillä tanssimme musiikkityylejä laidasta laitaan, mm. rockia, lattareita, kantria ja funkya. Viikottaisten tanssituntien lisäksi osallistumme myös erilaisiin tanssitapahtumiin ympäri Suomea ja myös ulkomailla, esiinnymme erilaisissa tapahtumissa, opetamme rivitansseja ja kantriparitansseja sekä kilpailemme.

Harrastustoiminta tapahtuu Paimelan koululla (Hollolassa) kahtena iltana viikossa pitäen sisällään seitsemän eri ryhmää. Lapsille on tarjolla kolme eri ryhmää, joista uusimpana pojille tarkoitettu funkyn alkeet -ryhmä. Aikuisille on rivitanssin kolme eri tasoa, aina alkeista edistyneisiin asti. CHT:lla on myös oma funkya tanssiva ryhmä, mikä kävi mm. Summer Upissa Lahden Mukkulassa esiintymässä.

Lisäksi harjoittelemme West Coast Swing -kantriparitansseja, mukaan voi tulla myös ilman omaa paria, sekä esiintymiskoreoita ja kilpailutansseja.

Tanssitekniikkaakin pääsevät treenaamaan kaikki ne, ketkä haluavat sitä hioa. Seuran omien ohjaajiemme lisäksi olemme saaneet iloita vierailevista tähdistä ja tanssinopettajista ympäri maailman.

Seuramme tanssijat ovat todella iloista porukkaa ja mielellämme otamme riveihin myös uusia jäseniä, joten rohkeasti vaan mukaan kokeilemaan!!

Tarjolla myös ohjelmapalveluita

Country Heels & Toes ry:ltä löytyy monenlaisia esitysnumeroita erilaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten yksityisjuhlat tai isommat festivaalit – takaamme iloisella mielellä toteutetut ohjelmanumerot.

Lisäksi tulemme mielellämme opettamaan yksityistilaisuuksiin rentoa rivitanssin opetusta.
> Lue lisää ohjelmapalveluistamme!

roywcs5