Opetus

Tarjoamme kantritanssin opetusta Paimelan koululla, Hollolassa.  Lisäksi tarjoamme tanssitekniikkaopetuksia,  kisatanssien treenausta, yksäreitä eli yksityistunteja tanssien opetuksiin, tanssitekniikoiden opetteluun tai tanssikoreografeihin.

Tervetuloa mukaan!

>> Ohjelmistossa tanssittavat tanssit
>> Lisätietoa CHT:n tarjoamista tanssitunneista
>> Yksityistunnit

Opettajat

 
Katri Hietanen
Ikänsä tanssinut, ja rivitanssia harrastunut jo vuosia. Iloinen ja pirteä Katri ohjaa seurassamme jatkoryhmää. Katri nauttii rivitanssien ohjaamisesta. Aina valmis uusiin haasteisiin!

 

 
Susann
a Tonteri
Superstar-sarjassa kilpaileva Susanna ohjaa seuramme tyttöjä. Lisäksi Susanna opettaa tanssitekniikkaa. Lisäksi Susanna on jakanut osaamistaan yksityistunneilla muille seuramme kisaajille.

 

 
Annika Pollari 
Annika edustaa nuorta aikuista polvea seurassamme. Hän on esiintynyt ja kilpaillut vuosia seurassamme, ja nykyisin ohjaa perustaso-ryhmäämme. Annika on iloinen ja tahdikas ohjaaja, joka kantaa vastuunsa hienosti.

 


Marja-Liisa Kinnunen
Maikulla on pitkä kantritanssihistoria seurassamme. Country Heels & Toes on onnekas seura, koska on saanut kokeneen rivitanssiohjaajan vetämään seuran alkeisryhmää Paimelan koululla, nyt jo toista tanssikautta. 

Lisäksi tunneillamme vierailee opettajia niin kotimaasta kuin ulkomailtakin!