Esittely

Country Heels & Toes ry, CHT, on vuonna 2005 perustettu Hollolan Paimelassa toimiva energinen rivitanssiyhdistys. Tanssimme
riveissä ilman pareja. Rivitanssin ideana on, että tiettyyn musiikkiin tehdään koreografia mikä toistuu koko kappaleen ajan. Vaikeustasoja on monia, on lyhyitä helppoja askelsarjoja ja pitkiä moniosaisia vaativia sarjoja.

CHT on aktiivinen yhdistys

Lajimme on todella monipuolinen sillä tanssimme musiikkityylejä laidasta laitaan, mm. rockia, lattareita, kantria ja funkya. Viikottaisten tanssituntien lisäksi osallistumme myös erilaisiin tanssitapahtumiin ympäri Suomea ja myös ulkomailla, esiinnymme erilaisissa tapahtumissa, opetamme rivitansseja sekä kilpailemme.

Harrastustoiminta tapahtuu Paimelan ja Kalliolan kouluilla (Hollolassa) kahtena iltana viikossa pitäen sisällään seitsemän eri ryhmää. Lapsille on tarjolla kolme eri ryhmää. Aikuisille on rivitanssin kolme eri tasoa, aina alkeista edistyneisiin asti. 

Tanssitekniikkaakin pääsevät treenaamaan kaikki ne, ketkä haluavat sitä hioa. Seuran omien ohjaajiemme lisäksi olemme saaneet iloita vierailevista tähdistä ja tanssinopettajista ympäri maailman.

Seuramme tanssijat ovat todella iloista porukkaa ja mielellämme otamme riveihin myös uusia jäseniä, joten rohkeasti vaan mukaan kokeilemaan!!

> Referenssejä!

roywcs5